Porters, Amsterdam
€ 1.415,- t/m € 2.070,-
  • Prijs € 1.415,- t/m € 2.070,-
  • Aantal units 25
  • Woonoppervlakte 45 m2 t/m 78 m2
  • Adres 1031 HD
  • Postcode 1031 HD
  • Plaats Amsterdam

Foto's

Omschrijving

WONEN IN PORTERS
In het moderne complex van Porters zijn er 25 appartementen te vinden, verspreid over vijf verdiepingen. Geschikt voor de young professional, het jonge gezin, of voor wie op zoek is naar een welverdiend rustpunt middenin het Amsterdamse stadsleven. Bij Porters geniet je van je eigen plekje én kun je met de bewoners samenkomen in de gemeenschappelijke ruimten.

Porters is een duurzaam en gasloos woongebouw; alle woningen zijn aangesloten op energiezuinige stadsverwarming en zeer goed geïsoleerd. Op het dak van Porters liggen zonnepanelen ten behoeve van de algemene voorzieningen en daarnaast zijn de woningen op de bovenste verdieping aangesloten op meerdere zonnepanelen waardoor deze woningen elektraneutraal zijn.

ZORGELOOS TE BETREKKEN
Ben je op zoek naar het gemak van een instapklaar appartement, dan zit je bij Porters goed. Alle appartementen worden opgeleverd met keuken en modern sanitair. Wanden en plafonds zijn strak gestuct en de PVC-vloer wordt voorzien van vloerverwarming, zodat het altijd comfortabel is in huis! Daarnaast worden de appartementen opgeleverd inclusief raambekleding en verlichting, zodat je enkel nog je meubels hoeft aan te schaffen. De extra verdiepingshoogte in de appartementen is ook mooi meegenomen. Met een plafondhoogte van 2,75m tot 3,3m voelen de appartementen extra open en ruimtelijk aan.

VOOR IEDEREEN EEN PASSENDE WONING
Alle appartementen zijn voorzien van een open, doorlopende leefruimte met grote raampartijen die de woning voorzien van prachtig daglicht. Naast de nodige voorzieningen bieden de appartementen voldoende ruimte voor een ongestoorde thuiswerkplek. Tenslotte kun je nog kiezen voor een appartement met eigen balkon (10m²). Geen balkon? De gemeenschappelijke tuin beneden kan ook dienen als jouw buitenruimte!
De penthouses op de bovenverdieping zijn voorzien van één of twee slaapkamers. Hier zorgen de raampartijen voor een prachtig, bijna panoramisch uitzicht over de stad. Twee penthouses zijn voorzien van een woningbreed dakterras. Haal een koel drankje uit de keuken, voel het warme zonnetje en kijk uit over bruisend Amsterdam. Het genieten kan beginnen!

PARKEREN
In de naastgelegen parkeergarage zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar om te huren. Deze garage is overdekt en wanneer je hier huurt krijg je een vaste plek toegewezen. De parkeerplaatsen zijn voorzien van een laadpaal.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE
Uniek aan Porters is de aanwezigheid van gemeenschappelijke ruimten. Zo is er een gemeenschappelijke woonkamer op de begane grond te vinden, waar je kunt werken vanaf jouw thuislocatie of om gewoon gezellig samen te komen. Liever even naar buiten? Pak een boek en neem plaats in het warme zonnetje van de gemeenschappelijke tuin.

OPLEVERING
De huidige prognose is een oplevering per 1 april 2023

INKOMENSVOORWAARDEN
Het bruto maandinkomen moet minimaal vier keer de maandhuur bedragen. Hierbij mogen eventuele vakantietoeslagen, 13e maand en bonussen worden meegerekend.
Het 2e inkomen mag hierbij meegeteld worden voor 100%.

2 Kamerwoning

45 m2 t/m 65 m2

€ 1.415,- t/m € 2.070,-

Appartementen

50 m2
€ 1.495,-
Scroll naar boven