Woonwensvervuller, zo noemen we ons graag. Bij Jacobus Recourt Makelaars is er bijna altijd wel een woning binnen uw wensen te vinden.

Wat makelaars allemaal voor u kunnen doen, weet u waarschijnlijk wel. Het gaat erom hoe ze het doen. Is er aandacht voor uw specifieke wensen? Krijgt u heldere adviezen? Wordt u vriendelijk en snel geholpen? Als die punten voor u tellen, zijn wij van Jacobus Recourt Makelaars de aangewezen partner. Als NVM-makelaar zijn we thuis op zowel de zakelijke als de particuliere woonmarkt.

Al ruim 75 jaar opereren wij in verschillende deelmarkten. Onze persoonlijke aandacht, expertise, vakkennis en het brede netwerk zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Wij bemiddelen van huur tot verhuur, koop tot verkoop, taxaties en beleggingen voor de particuliere en professionele markt. Ook zijn wij actief bij het “uitponden” van bestaande projecten en verkoop van nieuwe koopcomplexen. Ook zijn wij actief bij het verkopen van woningen uit de verhuur in verschillende regio’s van Den Haag.

De makelaars van Jacobus Recourt kennen de woningmarkt als geen ander en weten welk bod in overeenstemming is met de kwaliteit van het pand op de betreffende locatie. Verder zoeken we voor u uit hoe het zit met de bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, erfpachtzaken en andere juridische aspecten. Als de koop rond is, zorgen we dat al het papierwerk correct wordt geregeld. We kunnen u eventueel in contact brengen met een van onze hypotheekadviseurs. Kortom, we zorgen dat alles perfect verloopt en u zorgeloos kunt verhuizen.

Wonen met Jacobus Recourt Makelaars betekent voor alle partijen gemak, zekerheid, plezier en comfort. Omdat onze makelaars het vanzelfsprekend vinden dat u deze voorwaarden eist; werken zij daarom altijd in teamverband met collega’s met ieder zijn diverse specialiteiten. 

En omdat onze makelaars beseffen dat wonen nooit op zichzelf staat en feilloos moeten passen binnen uw situatie. En heeft u vragen, dan zijn onze makelaars bereikbaar voor professioneel advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze diensten

Wij helpen u graag verder. Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:
Scroll naar boven