Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars (Regulated by RICS) adviseert ondernemingen van Midden- en Kleinbedrijf tot multinational, alsmede instellingen inzake huisvesting en/of herhuisvesting.

Wij hebben een breed dienstenpakket, variërend van ondersteuning bij de verhuur en aanhuur en bij verkoop en aankoop van bedrijfsmatig vastgoed voor eigen gebruik, alsmede bij aankoop en verkoop van beleggingsvastgoed.
Op onze website treft u gratis en gemakkelijk het huidige aanbod aan van al het door ons te koop en te huur aangeboden bedrijfsmatig onroerend goed.

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is een full-service makelaarskantoor en bestaat al ruim 80 jaar en opereert in vrijwel alle disciplines van de vastgoedmarkt.
Het succes van de onderneming lag en ligt in met name in deze full-service dienstverlening en is mede te danken aan de klantgerichte, hoogwaardige en transparante wijze van opereren.
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van en is een zelfstandig bedrijf binnen Jacobus Recourt. Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is sinds 2012 “Regulated by RICS”. Dit certificaat garandeert dat Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars de strikte gedragscode van de RICS hanteert en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft.
RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehel vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis, waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd.

Verkoop

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars, actief in de Metropool Rotterdam-Den Haag, is de specialist in verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Deze begeleiding omvat de volledige advisering en begeleiding bij de verkoop.
Onze adviseurs kennen de regio als geen ander en zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op landelijk, regionaal en plaatselijk niveau. Door onze kennis van de vastgoedmarkt in brede zin verkrijgen onze opdrachtgevers een goed inzicht in de vastgoedmarkt en kunnen onze opdrachtgevers onderbouwde beslissingen nemen die ten grondslag liggen aan de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.
U wenst uw bedrijfsmatig vastgoed te verkopen? Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars ontzorgt u bij de aankoop en/of verkoop. Neem vrijblijvend con- tact met ons op via onze contact pagina of bel 070-364 68 01.

Aankoop

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is de professionele bedrijfsmakelaar van de regio Den Haag en de metropool. Met onze vele jaren deskundigheid zijn we de adviseur bij uw aankoop van een bedrijfspand, of het nu gaat om kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte.
Door gezamenlijk uw huisvestingswensen en eisen in kaart te brengen, creëren we de ideale uitgangssituatie voor uw toekomstige huisvesting van uw bedrijf of organisatie.
Door onze transparante werkwijze en duidelijkheid zorgen we ervoor dat we samen zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen handelen. Op basis van een duidelijk huisvestingsprofiel zoeken we naar de juiste alternatieven en adviseren wij over deze alternatieven. Zo beschikt u over de kennis om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. In aansluiting hierop begeleiden wij u bij de onderhandelingen, de contract opmaak, de oplevering en begeleiden we u bij de notaris zodat u zonder zorgen uw nieuwe huisvesting kunt betrekken.

Verhuur

Bij de verhuur van uw kantoorruimte, uw bedrijfspand of winkelruimte is het essentieel dat u samenwerkt met een ervaren partij die als geen ander op de hoogte is van de zich in hoog tempo wisselende omstandigheden op de vastgoedmarkt. Deze partij dient tevens de kennis te hebben om de juiste doelgroepen te kunnen bereiken. Een juiste positionering en juiste propositie van uw te verhuren bedrijfsruimte is essentieel.
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is ook de specialist op het gebied van verhuur in de regio Den Haag. Namens onze opdrachtgevers begeleidt en realiseert Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars jaarlijks tientallen verhuurtransacties van kantoorruimten, bedrijfsobjecten en winkelruimten.

Huur

Zoekt u een kantoor, winkel of bedrijfsruimte om te huren in de Regio Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het vinden en contracteren van het ideale gebouw of de meest geschikte ruimte op de meest geschikte locatie is niet altijd even eenvoudig. Daarom is het aan te bevelen om tijdens uw zoektocht ondersteund te worden door een ervaren partij, die voor u en uw bedrijf de beste locatie kan vinden en het voor u beste resultaat probeert te realiseren.
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is de specialist in de aanhuur van uw toekomstige kantoorruimte, bedrijfsgebouw of winkelruimte. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij vanaf het begin bij uw zoektocht naar het meest geschikte huisvesting dat tevens perfect past bij uw Business. Jacobus Recourt is, mede dankzij de aanwezige marktkennis en de jarenlange ervaring, de perfecte partij om u te ondersteunen.

Beleggingen

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is een specialist in beleggingstransacties in de regio Haaglanden en de directe omgeving en we begeleiden al onze relaties bij aankoop- en verkoop van beleggingsobjecten.
De onroerend goed beleggingsmarkt en met name de woningbeleggingsmarkt is de afgelopen jaren veel aantrekkelijker geworden en mede hierdoor fors gegroeid.
Onze Beleggingsspecialisten zijn expert in het vinden van de juiste strategie voor elke opdrachtgever. We kunnen u adviseren bij alle aspecten rondom het verwerven en exploiteren van beleggingsmatig vastgoed waaronder woningbeleggingen, kantoorbeleggingen en beleggingen in bedrijfspanden en winkelpanden. Het uitvoeren van complexe opdrachten is ons niet vreemd. Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging waar wij onze expertise op kunnen toepassen.
Scroll naar boven