Maak kennis met het team van Jacobus Recourt

Britte den Broeder

Ik ben vanaf 2005 werkzaam bij Jacobus Recourt Makelaars als Kandidaat Makelaar en heb in al die jaren ruime ervaring opgedaan met voornamelijk het verkopen en verhuren van woningen. De woningmarkt is altijd in beweging en dat maakt het vak voor mij zo interessant. Elke periode heeft een andere aanpak nodig om mijn werk goed uit te voeren en ik vind het leuk om me daarin te verdiepen. Ik werk graag voor zowel professionele opdrachtgevers als grote beleggers en pensioenfondsen maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Voor professionele opdrachtgevers moet ik vooral projectmatig werken en bij particuliere opdrachtgevers komt meer emotie kijken. Die combinatie past goed bij mij.
We werken in een klein team waarbij korte lijnen, duidelijke communicatie en de bereidheid om samen naar het beste resultaat te streven de rode draad vormen. Gelukkig is er door onze gezamenlijke lunches, vrijdagmiddag borrels en de informele sfeer op kantoor ook genoeg tijd voor gezelligheid. Ik ga na al die jaren nog altijd met veel plezier naar mijn werk.

Joyce Ruijsbroek

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij. De eerste 12 jaar heb ik gewerkt op een groot makelaarskantoor als directiesecretaresse voor twee taxateurs. Op twee andere makelaarskantoren had ik verschillende rollen maar taxaties bleven er altijd bij horen.

Ik werk nu ruim drie jaar bij Jacobus Recourt als Coördinator Taxaties. Mijn taak is om het gehele taxatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met een zo goed mogelijke voorbereiding van de dossiers, zorg ik dat mijn collega’s zich helemaal kunnen focussen op de vaak complexe taxaties.

Het geeft veel voldoening als het gehele proces soepel verloopt en zowel klanten als collega’s blij zijn. Er wordt hard gewerkt bij Recourt maar de goede werksfeer zorgt ervoor dat ik nooit met tegenzin naar m’n werk ga!

Jan-Willem Klerkx

Vanaf 1990 werkzaam als Makelaar Bedrijfsmatig O.G. en vanaf 2000 als taxateur van Commercieel vastgoed. Als ik niet als makelaar was gestart was ik advocaat of journalist geworden.

Ben binnen Jacobus Recourt voornamelijk actief als taxateur. Het mooie aan taxeren is dat veel disciplines hier samenkomen, waaronder ook de duurzame aspecten (ESG) van vastgoed. Als taxateur hoor je kortom veel te weten van de vele aspecten van het vastgoed.

Daarnaast deels actief als makelaar Bedrijfsmatig onroerende zaken om voldoende feeling te houden met de transactiemarkt. Dit komt de kwaliteit van de taxaties ten goede.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lezen, lekker eten in goed gezelschap en af en toe op vakantie waarbij skiën, bergwandelen en stedentripjes mijn favorieten zijn.

Wesley Rebel

Met een familie die al meerdere generaties actief is in de constructieve kant van het vastgoed, was ik van jongs af aan al genetisch besmet met het vastgoed-virus. Mijn liefde voor architectuur had ik dan ook niet van een vreemde en van huis uit leerde ik oog te hebben voor detail en kwaliteit. Vaak moest ik tijdens vakanties van mijn vader de bouwplaats op, hoewel ik dat destijds onder luid protest deed, kijk ik nu positief op deze leerzame ervaringen terug. Echter, was het niet altijd met succes, want ik kwam er ook zo achter dat ik die twee rechterhanden niet geërfd had.
Zelf vond ik mijn geluk daarom ook niet in de ‘bouw’, maar in de makelaardij. Door potentiële kopers te enthousiasmeren voor de details, kwaliteit van materiaal en de mogelijkheden die een object te bieden heeft, probeer ik mijn passie en inzicht over te brengen.
Ik ben van mening dat in de huidige tijd, waarin de meeste woningen binnen enkele weken verkocht worden, een makelaar zich dient te onderscheiden in kwaliteit en betrokkenheid. Daarom streef ik ook naar een perfecte dienstverlening en wil ik u graag tot dienst zijn van het begin tot het eind bij de verkoop van uw object.

Harold van Echteld

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag heb een tijd gewerkt in de hotelbranche, bij de ABN AMRO BANK werkzaam geweest als accountmanager zaken voor het MKB en na enkele jaren een overstap gemaakt naar vastgoedmakelaardij. Ruim 25 jaar ben ik bij Jacobus Recourt werkzaam in de functie van bedrijfsmakelaar en sinds 2000 directeur/DGA/eigenaar.

In 2000 ben ik beëdigd als makelaar, inmiddels is daar mijn RICS-lidmaatschap aan toegevoegd.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk in de huur en koop van commercieel onroerend goed in de regio Haaglanden. Daarnaast ben ik docent bedrijfsmakelaardij leer bij de Academie voor Vastgoed en bestuurslid van Den Haag Nieuw Centrum.

Scroll naar boven