Maanweg 174, 'S-Gravenhage
€ 110,- per m2 p.j
  • Status Beschikbaar
  • Object prijs € 110,- per m2 p.j
  • Adres Maanweg 174
  • Postcode 2516 AB
  • Plaats 'S-Gravenhage
  • Totaal oppervlakte 21741 m2

Foto's

Omschrijving

Object/Lokatie
Het kantoorpand is gelegen nabij de hoek van de Maanweg. Door haar unieke ligging is het kantoor aangesloten op een van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag en heeft het een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4. In de directe omgeving hebben bedrijven als KPN Telecom, Internationaal Strafhof, Atos Origin etc. zich hier gevestigd. Voorzieningen in de omgeving bepalen mede de kwaliteit van een locatie. Daarnaast zijn dichtbij alle denkbare winkel- en horecavoorzieningen te vinden in het historisch centrum van Voorburg aan de Herenstraat. Een hotel is te vinden op het stationsplein van Voorburg.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Het Prins Clausplein is via de oprit bij Voorburg zeer snel te bereiken. Dit knooppunt van het rijkswegennet, met directe verbindingen naar Amsterdam/Schiphol A4, Utrecht A12 en Rotterdam A13, biedt optimale ontsluiting in alle richtingen. Ook vormen de Binckhorstlaan en Mercuriusweg belangrijke verbindingsroutes met de Haagse stedelijke agglomeratie. Met de stations Den Haag C.S., Den Haag H.S. en Station Voorburg in de directe omgeving is er tevens een prima verbinding van de locatie met het openbaar vervoer aanwezig. In de directe omgeving ligt een bushalte met drie buslijnen, i.c. 26, 23 en 48. Deze buslijnen verbinden de Binckhorst met de drie stations.

Beschikbare metrage
Het complex is samengesteld uit de gebouwen A en C, die met elkaar verbonden zijn en het gebouw B. Deze omvatten in totaal 9.500 m² vvo [A], 5.180 m² vvo [C] en 6.791 m² vvo [B]. Het totale metrage van het gecombineerde gebouw A – C is 9.500 m² + 5.180 m² vvo = 14.680 m² vvo kantoorruimte. Het totale metrage cumuleert tot 9.500 m² + 5.180 m² vvo + 6.791 m² = 21.471 m² vvo kantoorruimte.

Momenteel beschikbaar:
6e etage – 635 m²

Parkeermogelijkheden
Het object beschikt over een garage met 3 bouwlagen met in totaal 351 parkeerplaatsen, die allen onder en naast het gebouw gelegen zijn. Voorts liggen voor de entree aan de zijde van de Regulusweg 12 plaatsen, terwijl de achterliggende strook ruimte biedt aan 56 plaatsen. De totale parkeercapaciteit komt uit op 351 + 12 + 56 = 419 plaatsen. Daarnaast beschikt het gehuurde over een grote overdekte fietsenstalling en een speciale entree voor expeditie.

Wijze van oplevering
Het object wordt geheel naar wens van de huurder opgeleverd o.a. inclusief:
– scheidingswanden met glaspanelen en deuren;
– luchtbehandeling met topkoeling;
– centrale verwarmingsinstallatie met individueel regelbare thermostaatkranen;
– kabelgoten met snelle datatransmissie (CAT 5-E), up te graden naar Cat 6;
– nieuw projecttapijt;
– luxe sanitaire voorzieningen op de verdieping;
– fraaie entreepartij op de begane grond;
– nieuw systeemplafond met verlichting en luchtroosters;
– keukenfaciliteit;
– intercom systeem.

Datum van oplevering
Het object is per direct voor verhuur beschikbaar.

Huurprijzen
kantoorruimte:
vanaf € 110,– p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Huurprijs is inclusief de huurderbijdrage voor de investeringen in het inbouwpakket in het kader van een turn-key oplevering en de investering in installaties.

archiefruimte:
€ 30,– p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

parkeerplaatsen:
€ 1.200,– per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot service- en energiekosten
Vaste bijdrage ter grootte van € 35,– per m² per jaar (op basis van fixed fee, niet verrekenbaar zodat huurder niet geconfronteerd wordt met enige bijbetaling achteraf) ten behoeve van de volgende leveringen en diensten:

Scroll naar boven