Laan van Zuid Hoorn 70, Rijswijk
€ 100,- per m2 p.j
  • Status Beschikbaar
  • Object prijs € 100,- per m2 p.j
  • Adres Laan van Zuid Hoorn 70
  • Postcode 2289 DE
  • Plaats Rijswijk
  • Totaal oppervlakte 2217 m2

Foto's

Omschrijving

Object/Locatie
Door zijn imposante verschijningsvorm is “Chelsea Building” als een landmark te kwalificeren. Het gebouw is direct gelegen langs de rijkswegen A4 en A13 en is herkenbaar in de wijde omgeving.

Het bekende Rotterdamse architectenbureau Brouwer Steketee heeft het kantoorgebouw “Chelsea Building” ontworpen. “Chelsea Building” omvat in totaal circa 8.478 m² verdeeld over 13 bouwlagen.

Chelsea Building is gelegen aan de ingang van Businesspark Hoornwijck. Gerenommeerde bedrijven als DXC Technology, BDO, De Lotto, Boele & Van Eesteren en Huawei onderkennen de kwaliteit die het park te bieden heeft, zoals een goede bereikbaarheid, een grote herkenbaarheid in de omgeving en de aanwezigheid van bijzondere faciliteiten zoals een restaurant, hotel, spa en vergader- en lunchgelegenheid.

Bereikbaarheid:
Chelsea Building is gelegen bij het knooppunt Ypenburg, direct aan de snelwegen A4 (Amsterdam/Den Haag), A12 (Utrecht/Den Haag) en A13 (Rotterdam/Den Haag). Tevens heeft het gebouw een gunstige ligging tussen Schiphol Amsterdam Airport en The Hague Rotterdam Airport. Met de geplande komst van de Rotterdamsebaan, met uitvalswegen naast Chelsea Building, zal de bereikbaarheid van Den Haag nog beter worden.

Ook per openbaar vervoer is het kantoorgebouw “Chelsea Building” uitstekend ontsloten. Nabij het gebouw bevinden zich de haltes van tramlijn 1 en buslijn 15, deze zorgen voor rechtstreekse verbindingen met Scheveningen, Delft en Den Haag CS. Tevens is sneltramlijn 15 aangelegd, deze lijn verbindt Den Haag CS, Rijswijk, Hoornwijck, Ypenburg, Nootdorp en Leidschendam.

Parkeergelegenheid
Zeer gunstige parkeernorm van 1:50. Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding in ‘Parking Hoornwijck’_

Vloeroppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 8.478 m².
Deelverhuur mogelijk in units vanaf circa 242 m².

Neem contact op voor de acutele beschikbaarheid.

Huurprijs kantoorruimte
€ 100,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringssniveau/voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– gerenoveerde representatieve entree met (bemande) receptie;
– systeemplafonds met bandraster en T5-verlichting met beeldschermvriendelijke armaturen;
– drie liften;
– luxe sanitaire voorzieningen op elke verdieping;
– moderne en ruime pantry per verdieping;
– klimaatsysteem is geschikt voor hoog intensief gebruik van kantoorvloeren (10 m² per persoon);
– 100% buitenlucht voor verwarming, koeling en ventilatie;
– te openen ramen;
– bedrijfsrestaurant (gebruik in overleg);
– informele werkplekken.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel C.

Huurprijsbetaling
Huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting (huur, servicekosten en BTW).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

BTW-status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Honorarium
Mocht door bemiddeling van Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars B.V.
Koninginnegracht 14K
2514 AA Den Haag
telefoon : 070 – 36 46 801
e-mail : info@recourt.nl
website : www.recourt.nl

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Scroll naar boven