Studio
14 m2
  • Naam Studio
  • Datum invoer 10 december 2020
  • Aantal eenheden 13

Foto's

Omschrijving

Luxe woningen met (optioneel) een parkeerplaats in Benoordenhout te Den Haag. De appartementen variëren van één- tot vier kamer appartementen, er zijn diverse appartementen met een loggia, terras of een aparte berging in de kelder. De woonoppervlaktes variëren tussen de 22 m² tot 142 m². Vanuit deze luxe appartementen is er uitzicht op zee, het ligt in een groene omgeving, het is erg rustig en veilig. In deze omgeving zijn diverse parken, zoals; het Duinbos, het Oosterbeek, het Haagse Bos, het Hubertus park en de Scheveningse bosjes.

Binnen dit complex zijn diverse gemeubileerde of gestoffeerde appartementen beschikbaar en alle appartementen zijn voorzien van parket en beschikken over een luxe keuken. De parkeerplaats is in een afgesloten kelder en deze is direct toegankelijk vanuit de Hubertus Toren.

Regelmatig hebben wij appartementen beschikbaar. Mocht u interesse hebben laat ons dat weten, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op nummer 070-3646801.

Bijzonderheden:
– Huurprijs exclusief water en elektriciteit, WIFI verbinding in het complex aanwezig;
– Exclusief voorschot stookkosten;
– Exclusief voorschot servicekosten;
– Optioneel mogelijkhied tot huren parkeerplaats (€ 150,-) in ondergelegen parkeergarage (directe toegang via de gemeenschappelijke lift);
– Externe bergruimte in onderbouw aanwezig.

Beschikbare Appartementen

21 m2
€ 585,-
Scroll naar boven