Sint Jansstraat
  • Naam Sint Jansstraat
  • Datum invoer 5 september 2019
  • Aantal eenheden 3

Foto's

Omschrijving

Het luxe complex d’Augustijn maakt deel uit van “Het Blaauwlakenblok”. Deze appartementen behoren tot het voormalige klooster van de Zusters Augustinessen van Sint Monica en daarmee tot de oudste bebouwing van Amsterdam. De oorsprong gaat terug tot in de 13de eeuw. De naam verwijst naar de naam van een van de vier stegen die het blok doorkruisen: de Blaauwlakensteeg. 

Tussen de Warmoesstraat en de Oudezijds Voorburgwal ligt dit door stegen doorsneden complex met woningen en ateliers, waarvan 19 panden de status van Rijksmonument hebben. In het Blaauwlakenblok zijn sociale huurwoningen, vrije sector huur- en koopwoningen, ateliers en bedrijfsruimtes gerealiseerd.
De centrale ligging in het centrum van Amsterdam maken dit complex een must om te wonen. Op loopafstand bevindt zich; de Dam, warenhuis de bijenkorf, het Rembrandtplein en ook Amsterdam Centraal station.

Het complex bestaande uit 15 luxe appartementen van twee- tot vierkamerwoningen variërende van 42 tot ruim 115m²
De appartementen zijn allemaal luxe en met oog voor detail afgewerkt, tevens bevindt zich achter het gebouw een gemeenschappelijk stijlvol ingerichte binnentuin.

Beschikbare Appartementen

Scroll naar boven