2 Kamerwoning
  • Naam 2 Kamerwoning
  • Datum invoer 24 januari 2020
  • Aantal eenheden 4

Foto's

Omschrijving

Wilt u stads wonen op een Amsterdamse toplocatie in een aantrekkelijk appartement? Dan hebben wij het huis wat u zoekt.

Het complex aan de Tweede Hugo de Grootstraat beschikt over de tweede belangrijkste kenmerken wanneer u op zoek bent naar een stadse woning: het heeft fraaie appartementen en het is gelegen op een toplocatie. De Tweede Hugo de Grootstraat is een bruisende straat met alle voorzieningen, welke het leven comfortabel maken: een supermarkt (Dirk), diverse winkels, horeca en frequente verbindingen met het openbaar vervoer (tram en bus). Het appartementencomplex ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het stadscentrum.

Details

Dit gebouw telt 40 appartementen, hiervan zijn 26 appartementen bestaande bouw en 14 appartementen nieuw opgeleverd in 2013. Het dak beschikt over een plantenbedekking van sedum. De appartementen zijn alles wat je van een moderne woning mag verwachten; gebouwd met het oog op hoog comfort, ruimte en luxe afwerking met design producten. Zo zijn de badkamer en toilet afgewerkt met Villeroy en Boch en is de keuken voorzien van Atag inbouwapparatuur. Het gebouw heeft een afgesloten parkeergarage, welke u in combinatie met een appartement kunt huren.

Veiligwonen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw woonplezier. Wij willen dat u zich prettig voelt in ons complex en gerust kunt wonen. De entreehallen van deze woningen zijn dan ook voorzien van portiekontsluiting met intercom. Alle appartementen beschikken over een eigen, afgesloten berging en ook de parkeergarage is afgesloten.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex is direct te bereiken vanaf ringweg A10 via stadsroute S105. Er zijn vele verbindingen met het openbaar vervoer, zowel bus als tram.

Beschikbare Appartementen

Scroll naar boven