Lange Voorhout 21H, 's-Gravenhage
€ 1.500,-
  • Status Beschikbaar
  • Huurprijs € 1.500,-
  • Adres Lange Voorhout 21H
  • Postcode 2514 EB
  • Plaats 's-Gravenhage

Foto's

Omschrijving

– Not suitable for sharing –

Aan één van de meest bekendste straten van Nederland bieden wij u deze schitterende woning met statige woonkamer aan.

Het appartementencomplex Van Limburg Stirumhuis bestaat uit 10 luxueuze appartementen welke zijn gelegen in het historische Museumkwartier met veel statige gebouwen.
Op zeer korte afstand bevinden zich verschillende musea, hotels en boutique winkel. Daarnaast is het gelegen in de directe omgeving van het Binnenhof, Hofvijver en het Plein met al haar horeca en ontspanningsmogelijkheden.

De schitterende witte voorgevel in Lodewijk XVI gevel met versierde middentravee is een parel voor het oog.
De huidige verschijningsvorm van de panden Lange Voorhout 19-21 is in de vroege 19de eeuw tot stand gekomen door koppeling van drie panden.

Het historische object heeft een rijke geschiedenis met als hoogtepunt dat in de 13 dagen na de Franse overheersing (17 tot 30 november 1813) de tijdelijke regering hier gevestigd was.

De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan een rustige doorgaande weg. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Tramhalte 1, 9, 16 en 17 bushalte 18, 22 en 24 zijn op loopafstand gelegen. Ook het spoorwegstation Den Haag Centraal is praktisch op loopafstand gelegen.

Indeling
Algemeen entree met bellentableau op entree etage.
Woning is gelegen aan de achterzijde en bevindt zich op de tweede etage, entree direct in de woonkamer waar de vide met monumentale dakconstructie gelijk in het oog springen.
De luxe open keuken is voorzien van moderne keukenapparatuur te weten; ruime koelvries-combinatie, vaatwasser en inductie kookplaat.
In de ruimte naast de keuken bevindt zich de wasmachine aansluiting.
Direct naast voordeur zit de badkamer welke voorzien is van voorzien van inloopdouche met rainshower, zwevend toilet, wastafelmeubel en spiegel met verlichting.
Een aparte slaapkamer is via de woonkamer te bereiken, via de open trap in de woonkamer is de bovengelegen entresol te bereiken welke als tweede slaapplek te gebruiken is.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 1 september;
– Woonoppervlakte 34,8 m2;
– Vloerverwarming en radiatoren;
– Aircosysteem;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Voorschot gas, water en licht, € 250,- eenpersoonshuishouden, € 350,- tweepersoonshuishouden per maand;
– Bijdrage internet € 25,- per maand;
– Servicekosten € 50;
– Exit-fee bij vertrek woning € 250,- incl. BTW;
– Huisvestingvergunning middensegment vereist;
– De woning is niet geschikt voor delers, tweede slaapkamer heeft een open verbinding met de woonkamer/keuken.

Scroll naar boven