Torenmolen 94, Leiden
€ 1.458,-
  • Status Beschikbaar
  • Huurprijs € 1.458,-
  • Adres Torenmolen 94
  • Postcode 2317 NW
  • Plaats Leiden

Foto's

Omschrijving

DE BEZICHTIGINGEN ZIJN VOLGEBOEKT; NIEUWE AANMELDINGEN WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN.

THE VIEWINGS HAVE BEEN FULLY BOOKED; NEW APPLICATIONS WILL NOT BE TAKEN INTO CONSIDERATION.

Ligging:
Wooncomplex de Torenmolen is gelegen in Merenwijk, de meest noordelijke woonwijk van Leiden. Merenwijk heeft dé eigenschappen die een leefomgeving zoveel aangenamer maken. De Torenmolen grenst aan winkelcentrum Kopermolen met twee grote supermarkten. Ook vindt u hier meer dan 40 landelijke, regionale en lokale winkels die u in alle dagelijkse behoeften voorzien en is er wekelijks een markt. Merenwijk is ingericht met autoluwe woonerven, veel doodlopende straten en speelpleinen wat deze wijk kindvriendelijk maakt.
In het grote Wijkpark kunt u, op slechts 4 minuten loopafstand, uw rust vinden met een stevige wandeling. Het centrum en centraal station van Leiden liggen op 10 minuten fietsafstand.
De Torenmolen ligt centraal gesitueerd tussen rijkswegen A4 en A44 en is dus een ideale locatie voor forensen die werken in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer hebt u goede verbindingen, er gaan verschillende buslijnen langs de Kopermolen die u om het kwartier direct verbinden met station Leiden Centraal.

Details:
De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 80 woningen die variëren in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 1-, 2- of 3 slaapkamers. Alle woningen zijn ruim opgezet en beschikken over een grote keuken en luxe badkamer, gescheiden toilet en een groot balkon. Uiteraard, hoe hoger u woont, hoe weidser uw uitzicht! Bij iedere woning hoort een eigen bergruimte die gesitueerd zijn op de 1e, 2e, of 3e verdieping. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming, waarbij de keukens beschikken over een aansluitpunt voor elektrisch koken. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en zijn voorzien van een nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet. Het complex heeft een privé parkeergarage, bij de huur van uw woning is een parkeerplaats inbegrepen.

Indeling:
Toegang tot het complex met videofoon. Entrée met brievenbussen.
Lift of trap naar de 11e verdieping, waar het appartement zich bevindt.
Ingang van de woning, L-vormige hal welke links toegang geeft tot de badkamer en rechtdoor tot de eerste slaapkamer.
Rechtsaf de hal in het separate toilet, washok en tweede slaapkamer.
Ruime woonkamer welke toegang geeft tot de dichte keuken en het balkon.

Bijzonderheden:
– Appartement met twee slaapkamers en balkon;
– Kale huurprijs € 1.458,00 per maand;
– Servicekosten € 70,00 per maand;
– Stookkosten € 160,50 per maand;
– Minimale huurperiode van 12 maanden;
– Eenmalige kosten voor naamplaatjes € 50,00;
– Energielabel A;
– Externe bergruimte in onderbouw aanwezig;
– Inclusief parkeerplaats in de garage onder het gebouw.

Let op: de plattegrond is in werkelijkheid gespiegeld!

De bijgevoegde media (foto, video of 3D tour) tonen een (ander)type van de betreffende woning en kunnen daardoor afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend.

Scroll naar boven