Spekstraat 1, 's-Gravenhage
€ 1.750,- per maand
  • Status Onder optie
  • Huurprijs € 1.750,- per maand
  • Adres Spekstraat 1
  • Postcode 2514 BL
  • Plaats 's-Gravenhage
  • Woonoppervlakte 70 m2

Foto's

Omschrijving

In een zijstraat van de Denneweg bevindt zich deze net gerenoveerde en gestoffeerde stadswoning van maar liefst ca. 70 m2.
De frontbreedte van 4,50 meter met lage borstwering, laminaat vloer en het grote glasoppervlak maken de woning zeer ruimtelijk en licht.

Het gehuurde is een volledig zelfstandige woning zonder boven of onderburen. Je “eigen” stadswoning in het midden van de stad!

OMGEVING
Buurtschap 2005 staat bekend om zijn unieke winkels, heerlijke restaurants en gezellige terrasjes. Om de hoek bevindt zich het Lange Voorhout, waar jaarlijks veel evenementen en activiteiten plaatsvinden.
Het centrum als ook het centraal station is op korte loopafstand.

INDELING
Entree, woonkeuken met bergkast en open wenteltrap naar 1e etage.
Keuken voorzien van inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat, rvs inbouwafzuigkap, combioven en vaatwasser de grote koelvriescombi is seperaat te vinden.

Eerste etage, grote open woonkamer met toiletruimte voorzien van fontijntje, en seperate wasruimte met wasmachine, eventueel is er nog ruimte voor een droger.
Wederom via een wenteltrap is er toegang naar de 2e etage.

Tweede etage, geïsoleerde kapverdieping met een mansardedak, op vloer gemeten ( 4.33×5.24 ) met nette badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met porseleinen wasbak en mechanische afzuiging.
De kap wordt van daglicht voorzien d.m.v. een veluxdakraam met dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN
– Per direct beschikbaar;
– Huurprijs exclusief gas, water, licht en gemeentelijk heffingen/belastingen;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Type huurovereenkomst is bespreekbaar;
– Geen huisvestingvergunning van toepassing.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Scroll naar boven