Dostojevskisingel 61, Amsterdam
€ 349.000,- k.k.
  • Status Ingetrokken
  • Koopprijs € 349.000,- k.k.
  • Adres Dostojevskisingel 61
  • Postcode 1102 XK
  • Plaats Amsterdam
  • Woonoppervlakte 72 m2

Foto's

Omschrijving

Op korte afstand wonen van het bruisende stadsleven, maar toch in alle rust?

Kijk dan eens naar dit keurige 2-kamerappertement in de Venserpolder! Een rustige, ruim opgezette buurt in Zuid-Oost, waar je met de fiets of de nabijgelegen metro altijd binnen luttele minuten het stadscentrum kan opzoeken. In de buurt zelf is ook genoeg te doen met vele sportfaciliteiten, groenvoorzieningen en evenementenlocaties zoals Afas Live, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena om de hoek.

Met een royaal woonoppervlak van circa 72 m² biedt deze woning een ruime woonkamer met balkon voorzien van openslaande dueren aan de voorzijde en twee royale slaapkamers, een keuken, een badkamer, een apart toilet aan de achterzijde.
De woning staat op erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 30 april 2034. De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.
Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt op loopafstand, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Centraal entree op de begane grond.
Entree woning op eerste etage, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement met balkon, aan de achterzijde de dichte keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafel, seperaat toilet, interne berging en kast met wasmachine aansluiting en CV-ketel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1983;
– Energielabel B;
– Woonoppervlakte circa 72 m² (conform meetrapport);
– Erfpachtcanon afgekocht tot 30-04-2034;
– Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
– Servicekosten van € 182,97 per maand voor het appartement en de berging (begroting 2023);
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Scroll naar boven