Javastraat 86, 'S-Gravenhage
€ 140.000,- per jaar
  • Status Beschikbaar
  • Object prijs € 140.000,- per jaar
  • Adres Javastraat 86
  • Postcode 2585 AS
  • Plaats 'S-Gravenhage
  • Totaal oppervlakte 571 m2

Foto's

Omschrijving

Omschrijving object
Een ware parel, prominent aan de Javastraat, een eyecatcher van circa 571 m².

Dit pand is voorzien van gedetailleerde wanddecoratie waardoor het een luxe en klassieke uitstraling heeft. De ruimte is voorzien van één ruime vergaderzaal en heeft daarnaast 12 ruimtes die gebruikt kunnen worden voor maatschappelijke doeleinden. De ruimtes zijn voorzien van een hoog plafond voorzien van authentieke ornamenten. Een trap met een royale uitstraling die leidt naar alle verdiepingen is de “finishing touch”. Door de hoge ramen is er veel lichtinval in het pand, wat voor een aangename werksfeer zorgt.

Beschikbaar voor verhuur
De totale oppervlakte bedraagt circa 571,10 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte (v.v.o.).
Ingemeten conform NEN 2580 en op dit moment beschikbaar voor verhuur als één geheel.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 140.000 exclusief BTW per jaar.

Bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar met de auto; de Javastraat ligt namelijk aan de s100.
Op loopafstand is de tramhalte voor lijn 1 of de buslijnen 22, 24 en 28 gemakkelijk bereikbaar. Tevens ligt de tramhalte voor lijn 9 op 5 minuten loopafstand – deze staat in directe verbinding met NS station Den Haag Centraal.

Parkeren
Er zijn 5 parkeerplekken in de huurprijs inbegrepen. Tevens is er de mogelijkheid om 5 extra parkeerplaatsen te huren voor € 1.500.00 per jaar per plaats exclusief BTW.

Servicekosten
Servicekosten zijn niet van toepassing op dit object.

Wijze van oplevering
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat en is onder meer voorzien van:
– Veel originele details en ornamenten;
– Huidige vloerbedekking;
– Pantry op iedere etage;
– Toiletgroepen op iedere etage;
– Vaste verlichting per ruimte;
– Lift.

Bestemming
De bestemming voor dit object is gemengd – 3. Dit object mag gebruikt worden voor bestemming wonen, dienstverlening en maatschappelijk waaronder worden verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, kinderopvang, openbare dienstverlening, verenigingsleven, culturele voorzieningen en welzijnsinstellingen.

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Huuringangsdatum
Nader overeen te komen. Op korte termijn beschikbaar.

Huurbetaling
Huur, per kwartaal bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Door huurder dient een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van een kwartaalverplichting, zijnde de som van de huur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden aangepast conform de wijziging van de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS te Voorburg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst van verhuurder gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) van juli 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), alsmede de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars BV een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor uitgebreide informatie en/of een bezichtiging:
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars BV
Koninginnegracht 14K, 2514 AA Den Haag
Telefoon: 070 – 364 68 01

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Jacobus Recourt Makelaars deze, na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden

Scroll naar boven