Javastraat 41A, 'S-Gravenhage
€ 3.000,- per maand
  • Status Beschikbaar
  • Object prijs € 3.000,- per maand
  • Adres Javastraat 41A
  • Postcode 2585 AD
  • Plaats 'S-Gravenhage
  • Totaal oppervlakte 332 m2

Foto's

Omschrijving

Zeer representatieve zelfstandige multifunctionele kantoorruimte te huur.
De ruimte is reeds voorzien van een glazen wand in stalen kozijnen met een schitterende taatsdeur.
Een stuukplafond met luxe inbouwarmaturen alsmede een CV installatie met voldoende radiatoren maken de ruimte af.

Beschikbaar voor verhuur:
Het object heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 166 m² verdeeld over:
Kantoor ca. 144 m²
Magazijn/kelder ca. 22 m²
Totaal 166,0 m²

Frontbreedte 4,95 meter

*een meetstaat conform NEN2580 is beschikbaar

Huurprijs
€ 3.000,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Locatie
De Javastraat maakt onderdeel uit van de chique Archipelbuurt van Den Haag. Deze straat geldt als een van de hoofdverkeersaders om de stad uit te rijden, de winkel/kantoorruimte geniet derhalve een uitstekende attentiewaarde door het langsrijdende verkeer. Op loopafstand bevindt zich de Denneweg en het Haagse Kernwinkelgebied. De kantoorruimte is gelegen direct om de hoek van de Frederikstraat en de Mallemolen met een grote diversiteit aan speciaalzaken en gevarieerd aanbod aan gezellige horecagelegenheden. Aan de Javastraat is, naast winkels, ook een groot aantal dienstverlenende bedrijven te vinden, met name op de begane grond. Kortom: de locatie is een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend te noemen. Met de auto is het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Koningskade en Zuid-Hollandlaan binnen enkele minuten te bereiken. Aan de Koninginnegracht, die op circa 5 minuten lopen ligt, bevinden zich haltes van tramlijn 1 en 9 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station (2 haltes).
In de buurt kan aan de openbare weg geparkeerd worden, er geldt betaald parkeren of parkeren middels een parkeervergunning. Dit deel van de straat valt nog onder het winkelstraat beleid waardoor bewoners niet tijdens kantoortijden er kunnen parkeren, zodoende is dus altijd veel parkeercapaciteit aanwezig.

Servicekosten
Huurder zal zelf rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Huuringangsdatum
Beschikbaar vanaf circa 1 juni.

Energielabel
Momenteel is er een geldig energielabel E, de kantoorruimte wordt echter gerenoveerd zodat het minimaal een energielabel C zal hebben.

Bestemming
De bestemming voor dit object is gemengd – 1. Dit object mag gebruikt worden voor bestemming detailhandel, dienstverlening, horeca in de categorie “licht” en maatschappelijk waaronder worden verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, kinderopvang, openbare dienstverlening, verenigingsleven, culturele voorzieningen en welzijnsinstellingen.

Huurtermijn
Standaard 5 jaren, andere termijn bespreekbaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Wijze van oplevering
Het pand wordt opgeleverd in casco staat en is onder meer voorzien van:
– Stuukplafond;
– Inbouwspots;
– CV-installatie met radiatoren;
– Glazen pui in stalen kozijnen met taatsdeur;
– Vloerafwerking (Hout);
– Toilet;
– Alarminstallatie.

Zekerheidsstelling
Door huurder dient een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van een bruto
kwartaalverplichting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast conform de wijziging van de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS te Voorburg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst van verhuurder gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) van december 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM),alsmede de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars BV een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor uitgebreide informatie en/of een bezichtiging:
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars BV
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Jacobus Recourt Makelaars deze, na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Scroll naar boven