Dynamoweg 1, Delft
€ 48.000,- per jaar
  • Status Beschikbaar
  • Object prijs € 48.000,- per jaar
  • Adres Dynamoweg 1
  • Postcode 2627 CG
  • Plaats Delft
  • Totaal oppervlakte 430 m2

Foto's

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Schieoevers gelegen bedrijfsruimte met bovengelegen kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het op een hoek gelegen bedrijfspand maakt onderdeel uit van een complex met een gemeenschapelijke beveiligde toegang (rolpoort) buiten werktijden.

Bereikbaarheid:
Met eigen vervoer is het bedrijventerrein goed te bereiken. Op korte afstand ligt de Kruithuisweg met aansluitingen op de A-13 en de A-4. Vanuit Delft zelf is het bedrijventerrein eveneens goed te bereiken via de Kruithuisweg. De Schieweg zelf loopt via Schieoevers-noord door tot vlak bij het stadscentrum. Het NS-station Delft-zuid ligt op loopafstand.

Oppervlakten:
Begane grond: circa 215 m²
Eerste verdieping: circa 215 m²

Indeling begane grond:
Entree, hal, toiletgroep, opslagruimte, toegang tot de bedrijfshal (circa 180 m²). De bedrijfsruimte is ook toegankelijk via een overheaddeur.

Indeling verdieping:
Trap naar de 1e verdieping, receptie ruimte met open keuken en lunchruimte, vier kantoorruimtes, twee vergaderruimten met dakkoepels, opslag-archiefruimte. Noodtrappenhuis aan de achterzijde.

Huurprijs:
€ 4.000,– per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooraf.

Aanvaardingsdatum:
Einde Q-2, begin Q-3 2024.

Opleveringsniveau:
Dit bedrijfsgebouw zal worden opgeleverd in huidige staat en is onder meer voorzien van:
– Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen, de aanwezige vloerbedekkking, kabelgoten met o.a. data bekabeling.
– Glazen pui aan de voorzijde zorgt voor lichtinval in de bedrijfruimte
– Hoogte begane grond circa 3.35 m¹, hoogte verdieping circa 3.00
– Eigen nutsaansluitingen (3x25A)
– Entree met electrische deuropener
– Magazijn
– 4 kantoorvertrekken en twee vergaderkamers op de verdieping;
– Kantine met uitgebreide keuken op de verdieping;
– Alarminstallatie;
– Toiletgroep (H&D) op de begane grond;
– Verwarming via gasgestookte Cv-installatie en radiatoren;
– Mechanische ventilatie kantoorverdieping;
– Vloeren verdieping voorzien van tapijttegels:
– De bedrijfsruimte is voorzien van een tegelvloer (vloerbelasting ca. 1.500 kg p/m²;
– Overheaddeur met toegang tot de bedrijfsruimte;

In aansluiting op het opleveringsniveau biedt de huidige huurder diverse zaken, waaronder zonnepanelen op het dak, stellingen e.d., ter overname aan. Een overzicht hiervan met de overnamevergoeding is op aanvraag beschikbaar.

Energielabel:
Het pand beschikt over het energielabel A.

BTW:
De verhuurder opteert voor een BTW belaste verhuur. Indien er geen BTW van toepassing kan zijn wordt de huur vermeerderd met een BTW compensatie.

Huurovereenkomst:
ROZ-model versie 30-01-2015.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijsaanpassing zal jaarlijks geschieden op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

Waarborg/Bankgarantie bij verhuur:
Bij ondertekening van de huurovereenomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom aan verhuurder beschikbaar stellen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks dat alle informatie met zorg is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor schade indien de verstrekte gegevens niet volledig zijn, onjuist zijn of door welke omstandigheid dan ook niet meer actueel zijn.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Scroll naar boven